Win a chance to meet Michael Monroe and his band in Finland

by Rich ~ September 24th, 2014. Filed under: News.

Vielä ehdit osallistua street teamin kilpailuun, minkä voittajat pääsevät tapaamaan Michael Monroen bändeineen!

For English, see below

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että tulemme järjestämään Meet & Greet -tapaamisia Michael Monroen Pohjoismaiden kiertueen Jyväskylän ja Helsingin keikkojen yhteydessä, ja mikä parasta, sinulla on mahdollisuus osallistua! Tapaamisten aikana faneilla on mahdollisuus esittää bändille kaikki vuosien varrella mieltään askarruttaneet kysymykset, saada levyihin ja T-paitoihinsa nimmarit sekä poseerata yhteiskuvassa koko yhtyeen kanssa. Kiinnostuitko? Kurkista ohjeet alta ja ansaitse paikkasi tapaamiseen!

Nimenomaan teitä Street Teamiläisiä silmällä pitäen suunniteltu tehtävä on yksinkertainen: promota yhtyettä, alkavaa kiertuetta ja kyseessä olevia keikkoja. Voit joko tehdä jotain ennennäkemättömän kekseliästä tai olla äärettömän tehokas – metodit ovat täysin valittavissasi. Toisin sanoen sillä ei ole merkitystä päätätkö lausua kiertuetta mainostavan runon Senaatintorilla ja jakaa tästä videon Instagramissa vai täyttää koko kaupungin Monroe-julisteilla. Luovimmat ja tehokkaimmat kampanjat palkitaan paikoilla Jyväskylän tai Helsingin Meet & Greet –tapaamisiin.

Kertauksena ohjeet pähkinänkuoressa:

1. Markkinoi bändiä tai jotakin kiertueen Suomen keikoista. Tyyli on vapaa, mutta tavoitteena on maksimoida kampanjasi näkyvyys. Helsingin keikkoja promoaville on tarjolla julisteita jakoon, katso ohjeet alempaa.
2. Lähetä kuva, video tai kuvakaappaus kampanjasi lopputuloksesta/toteutuksesta osoitteeseen streetteam(at)michaelmonroe.com TAI jaa kuvasi/videosi hashtagilla #monroesontour Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa 26.9.2014 mennessä, jos haluat tavata bändin Jyväskylässä ja vastaavasti 3.10. mennessä, mikäli haluat tavata yhtyeen Helsingissä. Muista myös ilmoittaa, kumpaan Meet & Greetiin haluat osallistua!

Parhaiden kampanjoiden toteuttajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Meet & Greet -tapaamisten tarkemmat tiedot ja aikataulut viimeisiä palautuspäiviä seuraavina maanantaina.

Nyt on siis aika ryhtyä levittämään ilosanomaa! Toivotamme rutkasti onnea promo-kampanjoihinne, toivottavasti nähdään Jyväskylässä ja Helsingissä! Mikäli asian tiimoilta heräsi kysyttävää tai haluat jakaa julisteita Helsingissä, meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta streetteam(at)michaelmonroe.com.

Huomaa: Meet & Greet –tapahtumiin osallistuvilla tulee olla lippu kyseisen illan keikalle.

Do you want to meet Michael Monroe and his band? Well, here’s your chance!

We are exited to inform you that we’ll be organizing small Meet & Greets with Michael Monroe and the band before their shows in Jyväskylä and Helsinki and you have a chance to attend! During these meetings, you will have a chance to ask all those questions you’ve always wanted to know from the band, get your albums and T-shirts autographed and pose in a photo with the whole band. Interested? If so, here’s how you’ll get to meet Michael Monroe:

What we need you to do is what the street team is for: promote the band, the tour and the shows in question. You can either be creative or just super efficient in your promotion – the methods are for you to choose. In other words, it doesn’t matter whether you decide to read a poem promoting the tour at Senaatintori and share this in social media or fill the city with Monroe posters, as long as you reach as many people as possible. The most creative and efficient achievements will be rewarded with a slot at the Meet & Greet, either in Jyväskylä or Helsinki. Here are the instructions in a nutshell:

1. Promote the band or one of the gig’s on this tour. The style is free, but the goal is to maximize the reach and visibility of your promotion. For those promoting the Helsinki show, you will have a chance to pick up posters for a poster run. For more info, read further.
2. Send a photo, a video, a screenshot or any other form of media you manage to capture of the result of your promotion to streetteam(at)michaelmonroe.com OR share your photo/video with the hashtag #monroesontour in social media by Sept 26th for the Meet & Greet in Jyväskylä and by Oct 3rd for the one in Helsinki.

The ones with the best campaigns will be informed personally with details of the schedules and arrangements of the Meet & Greets on the Monday following the deadline for the submissions.

So go and spread the word, we’re eager to see what you come up with! Good luck with your campaigns and see you at Jyväskylä and Helsinki! If you have any questions regarding the Meet & Greets or you want to do a poster run in Helsinki, contact us at streetteam(at)michaelmonroe.com

Please note: you must have a ticket for the concert in question in order to attend the Meet & Greet session.

Leave a Reply