“Sensory Overdrive” voitti vuoden parhaan albumin palkinnon Classic Rock -lehden äänestyksessä

by Rich ~ November 10th, 2011. Filed under: News.

Michael Monroen “Sensory Overdrive” on voittanut brittiläisen Classic Rock – lehden äänestyksen vuoden parhaasta albumista! Albumi jätti äänestyksessä taakseen mm. Foo Fightersin, Motörheadin ja Whitesnaken uudet julkaisut. Classic Rock Awardsia juhlittiin eilen illalla Lontoon Roundhousessa, jossa Michael Monroe oli henkilökohtaisesti vastaanottamassa palkintoa. Palkinnon ojentanut Duff McKagan kehui bändiä vuolaasti ja sanoi Michael Monroen ansaitsevan koko maailman huomion.

Seitsemättä kertaa järjestettyä tapahtumaa isännöi Gene Simmons. Mukana juhlimassa olivat mm. Deep Purple, Scorpions, Motörheadin Lemmy Kilmister, Steel Panther, Jeff Beck, Queenin Brian May, Jimmy Page, Pete Townshend, Chrissie Hynde ja monet muut rockmaailman isot tähdet.

Vastikään myös elämäkertakirjansa julkaissut Michael Monroe päättää kiireisen vuotensa yhdeksän keikan Ison-Britannian kiertueeseen, joka alkaa 24.11. Wolverhamptonista. Kiertuetta siivittää uusi sinkku ja video ”Trick Of The Wrist”. Video löytyy tämän linkin takaa: http://www.youtube.com/watch?v=osAmxyyxfvc Michael Monroen albumista julkaistaan erikoisversio 30.11. Albumi kantaa nimeä ”Sensory Overdrive Special Edition” ja se pitää sisällään jo aiemmin julkaistun deluxe-version sekä kaksi ennen Euroopassa julkaisematonta kappaletta: ”Right To Be Wrong” ja ”Sleeping With The TV On”.

Seuraavat Suomen keikat Michael Monroe heittää vuoden vaihteessa: 30. ja 31.12. bändi nähdään Nosturissa yhdessä Imperial State Electricin kanssa.

1 Response to “Sensory Overdrive” voitti vuoden parhaan albumin palkinnon Classic Rock -lehden äänestyksessä

  1. Mikko

    Moi,

    Jäi välistä Turun levykauppa äxän nimikirjoitusten jako.
    Olisiko mahdollisuutta saada Miken nimmari vinyyliin tai kirjaan tätä kautta?

    kiitos

Leave a Reply