Michael Monroe kirja julkaistaan perjantaina 28.10.

by Rich ~ October 27th, 2011. Filed under: News.

Uransa huipulla oleva rockmuusikko Michael Monroe julkistaa elämäkertansa lokakuun 28. päivänä. Siinä hän kertoo ensimmäistä kertaa avoimesti rikkaan elämänsä vaiheista, ihmissuhteistaan, koettelemuksistaan ja maailmankatsomuksestaan, joka on auttanut häntä pitämään pään kylmänä ja sydämen lämpimänä. Kirjan on kirjoittanut Ari Väntänen.

Michael Monroe ei koskaan ollut kaavaillut elämäkertaa. “Päätin kuitenkin tehdä sen, koska ennen pitkää joku, joka ei tunne minua tai tarinaani niin hyvin, tekisi sen kuitenkin.” Kirjan on kirjoittanut Ari Väntänen yhteisten haastattelujen pohjalta. “Ari Väntänen vakuutti minut taidoillaan tehtyään Hanoi Rocks -kirjan, joten työskentelin mielelläni hänen kanssaan.”

“En ui vastavirtaan kapinoidakseni vaan siksi, että olen menossa siihen suuntaan.” – Monroe kirjassa

Ari Väntänen: MICHAEL MONROE
Like 2011
http://www.like.fi/kirjat/michael-monroe

3 Responses to Michael Monroe kirja julkaistaan perjantaina 28.10.

 1. silvis

  This made me register to your website. Also watched the news and yes, the man is always himself (not faking it). My Hanoi records were stolen a few years ago. Maybe some one needed them more than I ?????

  A really good idol because of his healthy habits. That´s something to look upon. So happy the band is touring still. Believe me. It won´t be a tragical comedy to still be touring at your 40´s.

 2. fan of Michael

  Michael,
  Thank you for the show and autograph. You will be winner of Voice of Finland!

  http://www.youtube.com/watch?v=83gHt9lnJRo

 3. klyph

  Hey Mike Just saying hello,
  Still Rockin in the States check out my CD BK2SQ1 on icepack records a2 icepackrecords.com

Leave a Reply