PELASTA PUNAINEN PALLO –HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI TAVASTIALLA 27.3. JAPANIN KATASTROFIN UHRIEN HYVÄKSI

by Rich ~ March 18th, 2011. Filed under: News.

Maamme eturivin artistit keräävät varoja Japanin katastrofin uhreille Tavastialla sunnuntaina 27. maaliskuuta. Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät Michael Monroe, Jenni Vartiainen, Paleface, Ismo Alanko, Von Hertzen Brothers ja Tuomari Nurmio. Pääsylippujen tuotto ohjataan suoraan Suomen Punaisen Ristin kautta Japanin apua tarvitseville. Liput konserttiin ovat juuri tulleet myyntiin Tiketissä. Konserttia voi seurata suorana YleX:ltä radion kautta sekä YleX Areenan nettistreamin kautta osoitteessa ylex.fi – nettistream on maailmanlaajuinen.

Idea hyväntekeväisyyskonsertista syntyi paljon Japanissa kiertäneen Michael Monroen ja hänen bänditovereidensa mielessä, kun uutiset maan tilanteesta levisivät ja kokonaiskuva terävöityi viimeaikaisen uutisoinnin myötä. Yhtye tarttui toimeen ja kasasi hienon kattauksen artisteja, jotka haluavat olla mukana keräämässä varoja Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhrien hyväksi. Mukaan konsertin järjestelytöihin lähtivät myös YleX ja joukko musiikkialan yrityksiä, jotka kaikki antavat oman panoksensa tapahtumaan hyväntekeväisyystyönä. Illassa nähtävät artistit lahjoittavat paitsi esiintymispalkkionsa, myös illan aikana myytävien fanituotteidensa tuoton hyväntekeväisyyskohteelle.

Michael Monroe kuvailee ajatusta Pelasta Punainen Pallo -konsertin taustalla: ”Olihan se hirveä shokki, kun näimme näitä painajaismaisia uutiskuvia Japanista. Olemme bändin kanssa tosi huolissamme ihmisistä, joiden joukossa on myös paljon ystäviämme ja fanejamme. Tämä on hälyttävää ja pelottavaa. Parasta, mitä rockilla voi tehdä, on vaikuttaa positiivisesti ympärillä tapahtuviin asioihin”. Mikko Von Hertzen Brothersista jatkaa: “Olisi aika itsekästä ajatella, ettei tämänkaltainen tragedia koskettaisi meitä kaikkia, vaan pelkästään tietyn alueen asukkaita. Mielestäni meillä kaikilla on velvollisuus kantaa oma kortemme kekoon kun apua tarvitaan. Mahtavaa, että tuli tilaisuus auttaa.”

Suomen Punaiselle Ristille lahjoitetut varat annetaan Japanin Punaisen Ristin avustustyöhön. Heti maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen Japanin Punaisen Ristin katastrofiryhmät alkoivat kiertää tuhoja kärsineillä alueilla antamassa ihmisille ensiapua, auttamassa kadonneiden etsinnässä ja jakamassa juomavettä ja ruokaa. Lisäksi Japanin Punainen Risti on kuljettanut loukkaantuneita sairaaloihin, raivannut tuhoja ja jakanut avustustarvikkeita.

Pelasta Punainen Pallo -hyväntekeväisyyskonsertti
Su 27.3.2011, ovet klo 18:00, konsertti klo 19;00, Tavastia, Helsinki
LIPUT: 25 € + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi.

Kaikki konsertista saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristille, josta varat ohjataan Japanin Punaisen Ristin avustustyöhön. Suomen Punaisen Ristin kautta kulkevaa apua voi tukea konserttilipun lisäksi soittamalla keräyspuhelimeen: 0600-155 10 (9,93 € + pvm) tai lahjoittamalla halutun summan pankin kautta: 578007-111649, Helsingin OP pankki.

1 Response to PELASTA PUNAINEN PALLO –HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI TAVASTIALLA 27.3. JAPANIN KATASTROFIN UHRIEN HYVÄKSI

 1. Seiko

  Hi Michael,
  I was impressed to join your gig in Osaka.
  I was very happy to see you again.
  I really wanted you to come back to Japan as soon as possible.
  And on 1st June, I finnally saw you again.
  And I read the statement on the website.
  I am very appreciated that you really think about people in Tohoku in Japan.
  I really want to say thank you very mmuch to you, your friends and the staffs.
  We, Japanese are none-English speakers basiclly.
  Please remember there are a lot of Japanese people who want to say thak you very much to all the poeple in the world.
  Thank you,

  Seiko

Leave a Reply